`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• `·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

acesta este loganul meu , in varianta de iarna , preferance 1.4 mpi , cu 52.000 km ,din martie 2005 ,interior stock (va urma sa ma ocup si de el ) , exterior: aparatori aripi, pleoape , aparatori noroi , cauciucuri de iarna si va astept sfaturile trebuie sa fac ITP-ul oare zice cineva ceva de pleoape ? si cam ar trebui sa schimb consumabilele ce imi recomandati ? si ma refer aici si la placute (ce marca) ,lichide ,etc... am citit pe aici pe forum ca cica ar trebui sa schimb si uleiul din cutia de viteze , a facut cineva aceast schimb ?
    Attached Files
    Last edited by user2000; 3 January 2011, 12:49.

ingrijita masina ai,succes la modificari
    http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

bine ai venit.
      vopseste pleoapele in culoarea masinii.
      sigpic

Comment

bine ai venit..
        pleopele alea sunt in plus acolo vopestele in culoarea masini sau negru si da bandoul nichelat jos
        sigpic
        http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

multumesc imi place sa am grija de ea si nu gasesc un spray f apropiat de culoarea masinii dar momentan ma intereseaza piesele : ce placute sa aleg, lichid de frana si servo ? cel de la dacia merita ? avand in vedere ca cei de acolo te jumulesc de bani pentru un simplu schimb...

Comment

ingrijita...la itp mie nu mi-a zis nimic de pleoape dar poate depinde si unde faci itp.succes.
            numai bn

Comment

poti gasi in magazine de piese, piese de origine cu care mergi la un meserias priceput, daca nu gasesti pe nimeni mai bine fa schimbul consumabilelor la service.
              in legatura cu masina iti recomand un set proiectoare de origine, jos bandoul nichelat, o grila in locul plasei (daca iti place) si daca ai bani mai multi, jenti, folie, suspensie sport, toba sport, etc
              ps: se pot face multe...malai sa ai
              sigpic

Comment

cred ca ai vrut sa zici "o plasa in locul grilei " si proiectoare o sa-mi plun in vara cand o sa ma ocup putin de ea numai ca acum nu prea am timp si nici chef pt ca e frig afara

Comment

exact asa am vrut sa spun, oricum nu face greseala care o facusem eu sa incarc masina cu lucruri inutile.
                  sigpic

Comment

aseara mi-am pus astea pentru ce nu am avut ce face ultima poza nu e a mea pentru ca am uitat sa fac poza
                    Attached Files

Comment

Exact asa am si eu cele 4 butoane ,albe.Cum spuneau prietenii nostri de mai sus ,vopseste cumva pleoapele si pentru inceput pune-i folie pe geamuri. Offtopic:am si eu bunicii de pe langa barlad
                      Tinc fest !!

Comment

Originally posted by user2000 View Post
                        acesta este loganul meu , in varianta de iarna , preferance 1.4 mpi , cu 52.000 km ,din martie 2005 ,interior stock (va urma sa ma ocup si de el ) , exterior: aparatori aripi, pleoape , aparatori noroi , cauciucuri de iarna si va astept sfaturile trebuie sa fac ITP-ul oare zice cineva ceva de pleoape ? si cam ar trebui sa schimb consumabilele ce imi recomandati ? si ma refer aici si la placute (ce marca) ,lichide ,etc... am citit pe aici pe forum ca cica ar trebui sa schimb si uleiul din cutia de viteze , a facut cineva aceast schimb ?
                        salut si sa raspun la unele intrebari ;

1 ITP-ul nu e de acod cu pleoapele daca nu-i cunosti pe baieti
                        2 eu am schimbat uleiul in cutie cu 75w80 marca Q8 si intra 3 litri
                        3 pacute de origine pot sa-ti recomand ca pe la 90.000 km schimbi si discurile
                        4 lichide antigel rosu marca Hepu,ulei castrol cel putin eu asta folosesc , sper ca te-am ajutat
                        sigpic #

Comment

multumesc antijelul l-am schimbat in urma unul nefericit accident :| , cand a fost schimbat si radiatorul daca mai gasesc poze pun , cu uleiul din cutie m-am lamurit , nu trebuie schimbat , placute o sa pun ferodo premier , folii ma mai gandesc pentru ca sunt cam multi bani , lichid servo si frana pun de la dacia , ulei cred ca pun mobil one , si ma mai gandec oricum o sa fac modificarile la vara pentru ca nu-mi place frigul

Comment

asa cum am promis, am pus si niste poze , aici se vede cat de rezistent e golanul unele poze se vad cam rau pentru ca sunt facute cu telefonul (VGA) accidentul a fost din vina lui, si aveam in jur de 35-40 km/ h , can mi-a iesit in fata de dupa curba,
                            Attached Files
                            Last edited by user2000; 9 January 2011, 11:20.

Comment

a fost vina lui, pentru ca nu s-a asigurat si m-am trezit cu el in curba la 40 km/h nu am mai avut ce face si l-am luat in freza :|

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google